Geslaagd 1e Warandebospodium concert

Door: Henk Verhoeven – Stichting Kunstprojecten Tilburg

Op zondagmiddag 22 september 2013 vond het eerste concert op het Warandebospodium plaats gepresenteerd door Stichting Kunstprojecten Tilburg. Valérie Rijckmans en Mark Schraven beten de spits af met een optreden op het Warandebospodium. Een succesvolle try-out!

Deze diashow vereist JavaScript.

Warandebospodium concert van SKT op 22 september 2013
Het podium werd niet alleen benut door de artiesten zelf, ook het publiek zat op het podium, dichtbij de artiesten, alsof het een huiskamer betrof. De foto’s geven een goed beeld van deze sfeervolle muzikale middag.

Valérie (harp en zang) Mark (gitaar en zang) speelde onder meer nummers die Elvis Presley ook gezongen heeft en nummers uit allerlei stijlen muziek van klassiek tot country. Het werd zoals aangekondigd een verrassend mooi en ontroerend programma.
In de toekomst zullen er regelmatig op Zondagmiddagen gelijksoortige concerten georganiseerd gaan worden door Stichting Kunstprojecten Tilburg.

Henk Verhoeven (Stichting Kunstprojecten Tilburg) is lid van de initiatiefgroep van ‘Vrienden van het Warandebospodium’ en organiseert deze middagen in dat kader.

TOT HET VOLGENDE PODIUMCONCERT?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s